Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acid fosforic SaficAlcan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SaficAlcan
Out Of stock
Descriere
Cidul fosforic, cunoscut si sub denumirea de acid ortofosforic, are diverse utilizari in industria cosmetica si produsele de ingrijire personala. Iata cateva informatii relevante:

Functie: Acidul fosforic actioneaza ca un reglator de pH in formularile cosmetice. Acesta ajuta la mentinerea nivelului de aciditate sau alcalinitate al produselor, asigurandu-se ca se incadreaza in intervalul de pH dorit.

Utilizari comune: Acidul fosforic este prezent intr-o varietate de produse cosmetice si de ingrijire personala, inclusiv:

Produse de baie
Produse de curatare
Parfumuri
Produse pentru ingrijirea parului
Vopsele si coloranti pentru par
Machiaj
Gargara bucala
Produse pentru unghii
Produse pentru ingrijirea pielii

Siguranta: Acidul fosforic este considerat General Recunoscut ca Sigur (GRAS) de catre Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) pentru utilizarea sa in alimente si produse cosmetice. Doza maxima admisa zilnic este de 70 mg/kg greutate corporala (ca fosfor din toate sursele) 1. FDA a concluzionat ca nu exista dovezi de pericol pentru public atunci cand acidul fosforic este utilizat la nivelurile actuale sau asteptate 1.
Impactul asupra mediului: Acidul fosforic a fost evaluat pentru efectele noncarcinogene de catre Agentia de Protectie a Mediului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura